Logo

Wat heeft Land van Kben professionals te bieden?

Aan het woord Saskia Stindt, locatieleider bij PCBO de Sjofar Prinses Beatrix en inmiddels Land van Kben ambassadeur. Zij was destijds een van de eersten om Land van Kben binnen het klaslokaal te halen.

Begeleiding & advies

Met onze beeldende taal weten wij zowel letterlijk als figuurlijk een nieuw perspectief te bieden op jouw eigen handelen, een specifieke casus of de uitdagingen binnen jouw team of organisatie.

Je kunt hiervoor deelnemen aan een van onze open Safari workshops om zo onze methode zelf te ervaren, of je kunt samen met ons in gesprek over de mogelijkheden van maatwerk Reis. Hierbij zetten wij de kracht van onze methode gericht in op een actueel thema of vraagstuk. Zo leer je niet alleen onze taal beter kennen, maar krijg je ook direct zicht op de concrete toepassingen en mogelijkheden binnen jouw specifieke situatie.

Een voorbeeld van een populair maatwerk product is Kben: in Beeld, waarbij wij met behulp van een kortdurend maar intensief traject van handelingsgerichte diagnostiek tot effectieve en gedragen adviezen komen.

Bekijk hier onze open kalender.

Meet weten?

Gids

Dit tweeënhalfdaagse traject richt zich primair op professionals uit de zorg of onderwijspraktijk. Zij leren over de 9 dieren binnen Land van Kben en hoe zij deze effectief in kunnen zetten binnen hun eigen professie.

Deze training is de eerste van twee modules in de opleiding tot DOEkrachtig professional en Begrijpmens.

Naast de standaard module verzorgen wij ook incompany trajecten en edities die zich op een specifieke doelgroep richten zoals leerplicht ambtenaren en CJG medewerkers.

 

Meer over Gids worden

Begeleider

Dit vierdaagse traject volgt na de training tot Gids, en richt zich op professionals die zich willen specialiseren in specifieke thema’s. Zij leren meer over de achtergrond van de dieren in hun onderlinge relatie en functie op de eilanden. Ook leren zij hun al aanwezige kennis en ervaring te integreren tot eigen en unieke interventies.

Deze training is de tweede van drie modules in de opleiding tot DOEkrachtig professional en Begrijpmens.

Naast de standaard module verzorgen wij ook incompany trajecten en edities die zich op een specifieke doelgroep richten zoals leerplicht ambtenaren en CJG medewerkers.

Meer over Begeleider worden

Doekrachtig

Dit maatwerk traject richt zich volledig op de mens achter de professional. Want jij bent je meest waardevolle instrument.  Deze training is de laatste module in de opleiding tot DOEkrachtig professional en combineert kennisoverdracht met een persoonlijk ontwikkeltraject.

Naast deze module verzorgen wij ook persoonlijke ontwikkeltrajecten op maat. Een voorbeeld hiervan is het incompany traject “DOEkrachtig leiderschap” waarbij wij ons richten op IBérs en toekomstig schoolleiders.

DOEkracht vergroten?

Meer informatie ontvangen?

  Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  DOEkracht

  DOEkracht gaat over het (naar eigen kunnen en draagkracht) regie nemen over je eigen handelen en ontwikkeling.
  Specifiek voor professionals binnen het onderwijs en zorgdomein gaat DOEkracht over clinical judgement (klinisch oordelen) en is het een natuurlijke remedie tegen handelingsverlegen zijn.

  De definitie van DOEkracht luidt als volgt:
  “Het vermogen om adequaat te handelen in het moment zelf OF vanuit een houding van bewust onbekwaam zijn tijdig op zoek gaan naar passende hulp.”

  Een van de manieren waarop Land van Kben dit faciliteert is door het bieden van handvatten om dát te zien en doorgronden wat zich op een specifiek moment aandient, bij die persoon en in die setting zonder oog te verliezen voor je eigen invloed en de bril waardoor je kijkt.

   

  Benieuwd naar de ervaringen van (andere) professionals?

  Uiteraard zijn wij zelf vol van de mogelijkheden van Land van Kben, daarom stellen wij jullie graag voor aan onze ambassadeurs.

  onze ambassadeurs

  Vragen? Stel ze gerust!

  Bel Sanne op 06 11 35 44 13
  of e-mail sanne@landvankben.nl