Logo

Ambassadeurs

Zoals de meeste landen heeft ook Land van Kben haar ambassadeurs. Dit zijn professionals die zich op basis van hun persoonlijke ervaringen hard willen maken voor Land van Kben. Ze hebben allemaal minimaal deelgenomen aan de opleiding tot Begeleider en geven dit elk op hun geheel eigen wijze vorm in de praktijk.

Saskia Stindt – Locatieleider

Ik ben ambassadeur omdat ik achter de visie sta van Land van Kben en deze op veel verschillende plekken wil ventileren zodat meer mensen kennis krijgen over deze taal en methode

Meer over Saskia

Arieke van Dijk – leerkracht

Ik ben Land van Kben ambassadeur, omdat de visie en missie die achter het Land van Kben schuilgaan mijn hart heeft geraakt. Het moet bij een groter publiek bekend worden gemaakt. Het heeft mij in een moeilijke periode veel gebracht. Kennis van het Land van Kben verrijkt je leven. Je komt met meer zelfvertrouwen en moed in het leven te staan. Het is niet alleen toepasbaar binnen het onderwijs, in het contact met kinderen, collega’s en ouders. Ook in de privésfeer is het een welkome aanvulling op je omgang met contacten die er zijn.

Meer over Arieke

Marga van den Berg – leerkracht

Ik ben Land van Kben ambassadeur omdat de taal zo helpend en verhelderend is. Ik gun het iedereen om zichzelf en de ander beter te begrijpen.

Meer over Marga

Weten wat Land van Kben voor jou kan doen?

Land van Kben is zo veelzijdig dat het vrijwel ondoenlijk is om alle mogelijkheden op deze website uiteen te zetten. Mocht je concreet en specifiek willen weten welke mogelijkheden er voor jou zijn met onze taal en methode?

Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op. Weet je al dat je aan de slag wilt met je eigen DOEkracht? Vraag dan onze Studiegids aan.

overzicht aanbod

Vragen? Stel ze gerust!

Bel Sanne op 06 11 35 44 13
of e-mail sanne@landvankben.nl