Logo

Kben: op Safari (Family)

 • 08 sep
  19:30
  Land van Kben
 • 12 aug
  Land van Kben
Terug naar het overzicht

Avontuurlijke gezinnen gezocht!

Ooit een Gorilla boven aan de trap gehad? Knaagt een fanatieke bever de poten onder uw stoel vandaan? Of ziet het huis er regelmatig uit alsof er een kudde Zebra’s doorheen is geraasd? Ga mee op reis, bekijk je gezin in een nieuw licht en leer onze bijzondere en beeldende taal kennen.

Met onze unieke Family Safari nemen wij jullie als gezin op reis langs de 3 eilanden van Land van Kben. Ontdek de patronen die jullie gezin uniek maken en die de dagelijkse interactie kleuren. Benutten jullie ieders talenten? Zijn er mogelijkheden om de onderlinge harmonie verder te versterken? Of zoeken jullie concrete handvatten voor wanneer een lid van het gezin extra aandacht en ondersteuning nodig heeft?

Elke reis door land van Kben is anders, levert een schat aan inzichten en concrete tips op, maar is bovenal ook een veilige en leuke manier om te investeren in de relatie met jezelf en elkaar.

Hoe ziet een Safari er concreet uit?

 • Wij starten altijd met een kennismaking, zodat wij beeld hebben bij jullie gezin en wat jullie hopen te bereiken met de Safari
 • Wij plannen 3 sessies van +/- 1,5 uur bij ons op locatie of via MS Teams*
 • Tijdens een evaluatie bespreken wij jullie ervaringen en bevindingen en geven wij desgewenst nog wat tips

Als deelnemer aan een Safari ontvang je na betaling een reispakket incl paspoort(en).

*uitsluitend in overleg.

Duik je liever direct dieper?
Kies dan voor de cursus Kben: op reis tijdens deze cursus leer je eveneens onze taal kennen, maar duiken wij aanvullend tijdens 3 individuele sessies de diepte in aan de hand van jullie vragen en specifieke situatie. Kben: op reis cursussen geven daardoor veel ruimte voor maatwerk en bieden wij aan voor tal van doelgroepen. Zo zijn er cursussen voor ouders en professionals maar ook speciale incompany edities voor leerkrachten, orthopedagogen of leerplichtambtenaren.