Logo

Sanne & gorilla

De Gorilla
in Land van Kben
leert je alles over
krachtig leiderschap
maar ook over de
mogelijke valkuilen

Sanne van der Starre begrijpmens

Jij bent je meest waardevolle instrument

Met de keuze voor Land van Kben kies je niet alleen voor kennisoverdracht, maar voor het duurzaam ontwikkelen en versterken van nieuwe vaardigheden. Elke interventie, training of certificering met Land van Kben is daarom een persoonlijke en ervaringsgerichte ontwikkelingsreis waarin allerlei facetten van ons voelen, denken en handelen op een beeldende manier kunnen worden doorgrond.
En ondertussen leer je zelf ook werken met dit unieke en veelzijdige instrumentarium.

Ga je mee op reis?

Beeldend tot de kern

“ken uzelve”,  met behulp van onze taal en methode Land van Kben hebben wij belangrijke psychologische principes vertaald naar een beeldend en bijna sprookjes achtig model.

Hiermee maken wij, en de professionals die wij opleiden, complexe thema’s letterlijk zichtbaar en concreet voor jong en oud. Bijvoorbeeld in de vorm van onderwijs op allerlei thema’s die te maken hebben met een beter begrip van jezelf en van daaruit ook de wereld om je heen.

Zelf geven professionals aan dat het hun zelfinzicht en effectiviteit heeft vergroot en een waardevol instrumentarium biedt voor binnen het eigen team en/of het werk met kinderen.

 

Benieuwd naar onze trainingen en de ervaringen van andere professionals?

Aanbod

De methode van Land van Kben

Het belangrijkste aspect van de methode Land van Kben is dat het in de kern altijd gaat om begrip.
Land van Kben biedt jong en oud een veelzijdige en beeldende taal om zichzelf en elkaar beter te begrijpen.

Door te investeren in deze taal kunnen andere, reeds bestaande, methodieken sneller en effectiever worden ingezet. Methoden die van zichzelf vrij “droog” zijn kunnen worden voorzien van meer beeld.
Daarnaast kunnen interventies voor volwassenen door een ervaren professional ook gemakkelijker worden afgestemd op de interesse en belevingswereld van kinderen, zonder hiervoor weer iets nieuws te ontwikkelen.

Bekijk methode

Kben: aan het bloggen