Logo

Wat heeft Land van Kben te bieden?

Eén taal van directeur tot dreumes, en van ouder tot specialist.

Door middel van onze community en maatwerktrajecten bieden wij concrete en effectieve oplossingen op elk niveau.

voor professionals

Voor onderwijs- & zorgprofessionals bieden wij een jonge enthousiaste community met gelijkgestemde collega’s. Zij mogen gebruik maken van speciaal ontwikkelde materialen en deelnemen aan specialistische trainingen. Zo leren wij hen o.a. onze unieke dierentaal spreken. Niet alleen kunnen zij daarmee kinderen ondersteunen in het vergroten van hun vermogen tot zelfreflectie en regulatie, het biedt ook handvatten voor een HB proof verdieping en verrijking van reeds bestaande interventies en bijvoorbeeld een sociale en/of emotionele leerlijn. Onder het mom “kennis groeit als je het deelt” is er binnen de community veel aandacht voor het inspireren van elkaar en kennis delen vanuit de eigen praktijk.

Voor bestuurders & beleidsmakers bieden wij advies en maatwerktrajecten gericht op DOEkrachtig beleid, verandermanagement en interventies op organisatie/team niveau. Bij ieder traject staan respect voor het individu en persoonlijk leiderschap centraal.

DOEkracht is het vermogen om het goede te doen, op het juiste moment.

Daarmee is DOEkracht het tegenovergestelde van handelingsverlegenheid.

DOEkracht vergroten?

voor thuis

Ben je op zoek naar passende begeleiding voor je kind? Verlang je naar meer rust en harmonie binnen het gezin of ervaar je uitdagingen in de opvoeding?

Binnen onze community bieden wij groepen met ontwikkelingsgelijken, cursussen voor ouders/verzorgers en organiseren we verschillende thema avonden.
In onze maatwerk trajecten brengen wij de patronen in zicht die een cruciale rol spelen in jullie eigen situatie en helpen dit te vertalen naar een plan met impact.

Binnen onze community nemen wij ouders en kind altijd mee in onze taal. Hiermee:

  • leer je de patronen in je gezin beter herkennen
  • ben je in staat elkaars behoeften beter te (h)erkennen
  • krijg je meer zicht op de rol die hoogbegaafdheid en/of hooggevoeligheid kan spelen binnen het gezin
  • ontstaat er meer begrip voor elkaars standpunten en belevingen
  • heb je concrete handvatten voor dagelijkse uitdagingen
Wat is er mogelijk?

Wat is de community?

Wij hebben één community waarbinnen iedereen dezelfde taal spreekt en op reis is om zichzelf te ontwikkelen. Binnen die community differentiëren we in aanbod voor professionals, en voor ouders en kinderen.

Het werken vanuit een community, en het daaruit voortvloeiende aanbod voor kids betekent voor ons een fundamenteel andere manier van werken. In de afgelopen 5 jaar hebben wij jaarlijks honderden trajecten mogen vormgeven waarbij helaas te vaak het belang van het kind, evenals de effectiviteit van onze methode, ondergeschikt werd bevonden aan de gemeentelijke bezuinigingen en de systeemwereld rondom de jeugdwet.

Wij zien dit als een inbreuk op de rechten van het kind en hebben met onze community een vorm gevonden om het contact met ontwikkelingsgelijken als een basisvoorziening nog laagdrempeliger te maken.

Aanbod kids (en ouder) community

Vragen? Stel ze gerust!

Bel Sanne op 06 11 35 44 13
of e-mail sanne@landvankben.nl