Logo

Wat heeft Land van Kben te bieden?

Eén taal van directeur tot dreumes, en van ouder tot specialist.

Door middel van onze community en maatwerktrajecten bieden wij concrete en effectieve oplossingen op elk niveau.

Safari

Ooit een Gorilla boven aan de trap gehad? Knaagt een fanatieke bever de poten onder je stoel vandaan? Of ziet het huis, klaslokaal of kantoor er regelmatig uit alsof er een kudde Zebra’s doorheen is geraasd?

Met onze unieke Safari reizen nemen wij mensen mee op reis langs de 3 eilanden van Land van Kben. Je maakt daarbij kennis met de 9 dieren en ontdekt welke rol deze in jouzelf en jouw omgeving spelen.
Zo ontdek je vanuit een nieuw perspectief de patronen die jouw dagelijkse interactie kleuren.

Wat is een Safari?

Reis

Bewust of onbewust zijn wij allemaal op reis. Naar een diploma, nieuwe baan, meer vrijheid  of…
Maar soms slijten er paden in die wij eigenlijk niet meer zouden willen bewandelen en die ons mogelijk zelfs afleiden van de geplande bestemming. Dit zijn de belemmerende patronen die kunnen ontstaan in onze eigen handelen maar ook vooral in de interactie met anderen.

Ga mee op Reis en we helpen je een nieuwe koers uit te zetten.

Meer

Kben: In beeld

Dit is een maatwerk Reis voor de directe omgeving van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen.
Tijdens 5 sessie brengen wij de beleving van het kind in kaart en die van de omgeving. Daarnaast besteden wij tegelijk extra aandacht aan het activeren van het kind zelf.
Hierdoor instaat er simultaan begrip en een voedingsbodem voor de geformuleerde interventies. Het namelijk onze visie dat de beleving van het kind, hoewel subjectief, altijd van cruciaal belang is om tot commitment en duurzame verandering te komen.

Dit traject leent zicht optimaal voor HB kinderen die vastlopen thuis en/of binnen het onderwijs en de professionals die zoek zijn naar concrete handvatten in situaties van handelingsverlegenheid.

Neem direct contact op

DOEkracht

Land van Kben is een taal & methode met groeiend instrumentarium dat niet alleen zijn sporen heeft verdiend in de begeleiding & onderwijs aan (HB)kinderen, maar ook steeds meer toepassing geniet bij volwassenen.

Hoewel onze DOEkracht trainingen tot doel hebben om mensen te leren werken met onze methode staat de persoonlijke ervaring hierbij altijd centraal. Alleen zo staat professionals met een Land van Kben certificering niet alleen theoretisch sterk maar kunnen zij ook altijd putten uit krachtige en concrete eigen ervaringen met de materie. Hiermee streven wij binnen Land van Kben naar een vorm van meesterschap die wij DOEkracht noemen.

“Het vermogen om adequaat te handelen in het moment zelf, óf vanuit een houding van bewust onbekwaam zijn tijdig op zoek te gaan naar passende hulp.”

Meer over DOEkracht

Vragen? Stel ze gerust!

Bel Sanne op 06 11 35 44 13
of e-mail sanne@landvankben.nl