Logo

Wat heeft Land van Kben te bieden?

Eén taal van directeur tot dreumes, en van ouder tot specialist. Met onze methode en het veelzijdige instrumentarium bieden wij concrete en effectieve oplossingen op elk niveau. Hieronder vind je een greep uit de mogelijkheden.

In de video hiernaast Saskia Stindt, directeur bij PCBO de Sjofar Prinses Beatrix en inmiddels enthousiast Land van Kben ambassadeur. Zij was destijds een van de eersten om Land van Kben binnen het klaslokaal te halen.

Kennismaking Land van Kben

Ooit een gorilla boven aan de trap gehad? Knaagt een fanatieke bever de poten onder je stoel vandaan? Of ziet het huis, klaslokaal of kantoor er regelmatig uit alsof er een kudde zebra’s doorheen is geraasd?

Dan is onze unieke Safari workshop waarbij je kennis maakt met de negen dieren in Land van Kben, met ieder zo zijn eigen unieke coping strategie, wellicht dé manier om kennis te maken met onze taal en methode en hoe je hier binnen je eigen werk je voordeel mee kunt doen.

Wil je incompany kennismaken met Land van Kben? Neem dan contact met ons op.

Kben: op Safari

Groeien in je leiderschap?

Met de kracht van onze beeldende taal en methode nemen wij onze deelnemers mee op een persoonlijke ontdekkingsreis van willen naar kunnen. Persoonlijk, doordat wij werken met kleine groepen zodat er altijd voldoende ruimte is voor maatwerk en differentiatie. Elke reis is dan ook uniek en heeft zijn eigen dynamiek en kan meerdere keren en op verschillende fases in je ontwikkeling of carrière worden doorlopen.

Als voorbeeld nemen wij leidinggevenden die vanuit hun (nieuwe) taakverantwoordelijkheid willen werken aan hun leiderschap of dit na zoveel jaar willen herijken.

Leergang (persoonlijk) Leiderschap

Zelf werken met onze taal?

Land van Kben is een beeldende taal en methode met een steeds groeiend instrumentarium dat niet alleen zijn sporen heeft verdiend in de begeleiding en het onderwijs aan (HB)kinderen, maar ook steeds meer toepassing geniet bij volwassenen.

Onze opleidings- en certificeringstrajecten zijn gericht op het ontwikkelen van DOEKracht* en het werken met onze taal en methode.  Hierbij staat de persoonlijke ervaring altijd centraal, zodat een professional met een Land van Kben certificering niet alleen theoretisch sterk staat maar ook altijd kan putten uit krachtige en concrete eigen ervaringen met de materie. Hiermee streven wij binnen Land van Kben naar een vorm van meesterschap die wij waarderen met de eretitel “Begrijpmens”.

Start nu als Gids

Incompany traject: Eigenaarschap

“A spoon full of sugar makes the medicine go down..”
Veranderen is pittig, want zelfs als we niet tevreden zijn over de huidige situatie kan het in de praktijk ontzettend moeilijk blijken om oude patronen te doorbreken. Duurzaam veranderen vraagt dat je tot de kern van het probleem komt, gaat niet zelden gepaard met pijn en dat kan voor sommige mensen heel confronterend of bedreigend voelen.

Maar het kan ook anders! Met Land van Kben gaan we serieus en diepgravend aan de slag, maar weet onze beeldende taal en creatieve methode ook de nodige lucht en licht in het proces te brengen.

 

Contact

Vragen? Stel ze gerust!

Bel Sanne op 06 11 35 44 13
of e-mail sanne@landvankben.nl