Logo

Sanne

Sanne van der Starre begrijpmens

Voor wie?

Met behulp van ons Model ontwikkelen wij maatwerk, maar bieden wij ook kant en klare oplossingen die direct binnen je eigen bedrijfsvoering of dienstverlening kunnen worden geimplementeerd.

Meer weten? Lees snel verder

Professionals die verdieping willen

Neem de dierentaal, tijdens een (team)Safari verken je samen dit instrument voor waarderende gespreksvoering en ervaar je de wijze waarop het het reflectieve vermogen van zowel het team als het individu kan versterken.

Uniek aan deze taal is dat het geen standaard persoonlijkheids typologie is, ook ben je met onze dierentaal nooit een dier/type. Sterker nog, je gaat begrijpen waarom je bij bestaande persoonlijkheids testen nu op een bepaald type of drijfveer uitkomt. In plaats van een geautomatiseerd profiel biedt onze taal namelijk een manier om de diversiteit aan gedrag bij jezelf te herkennen en te duiden. Hierdoor word het ontwikkelen van nieuw gedrag en nieuwe vaardigheden niet alleen aangemoedigd, maar ook stukken eenvoudiger.

De dierentaal is slechts een van de componenten van Land van Kben. Op basis van je vraag kun je een selectie maken of Land van Kben als geheel inzetten. Wat je ook kiest, met de instrumenten van Land van Kben benut je de kracht van beeld:

  • voor persoonlijke (leiderschaps) ontwikkeling
  • als katalysator voor cultuur verandering.
  • ter verbetering onderlinge communicatie en samenwerking.
  • ter versterking eigenaarschap en/of optimaliseren bedrijfsprocessen
  • voor team -en organisatie ontwikkeling in brede zin

 

Vrijblijvend een intake plannen?

Onderwijs(vernieuwing)

Ook Land van Kben is continu in ontwikkeling. Zo hebben wij met verschillende organisaties in het publieke domein onze methoden doorontwikkeld en de effectiviteit bij tal van doelgroepen getoetst. Een daarvan is het onderwijs waar wij wilden toetsen of Land van Kben inmiddels voldoende flexibiliteit bezat om te kunnen schakelen tussen het intelligentie – en begripsnivo van verschillende doelgroepen van alle leeftijden. De resultaten daarin zijn overtuigend.

Land van Kben is inmiddels bewezen effectief voor alle kinderen en alle lagen binnen de (onderwijs)organisatie en daarmee een uniek en krachtig instrument voor onderwijsverniewing en cultuurverandering.

Voorbeelden zijn:

  • Integratie binnen leerlijnen op het gebied van burgerschap en persoonlijke ontwikkeling
  • Re-integratie voorzieningen voor uitval preventie
  • Onderwijs vernieuwing op het thema eigenaarschap.
  • Cultuurverandering gericht op waarderende communicatie & persoonlijk leiderschap.

 

Meer over onderwijs

Ervaringsverhalen