Logo

Liroy

Liroy van der Starre begrijpmens

Model & Beeldtaal

Land van Kben is een model en beeldtaal. Het biedt jong en oud een flexibel instrumentarium om zichzelf, de ander en processen te onderzoeken en begrijpen.

Uniek is dat verschillende nivo’s en perspectieven kunnen worden gecombineerd, waaronder gedrag, proces, communicatie en sturing.

Hieronder vind je meer over twee belangrijke perspectieven en vind je ervaringen van andere gebruikers. Direct weten wat het voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met ons op

Dierentaal

Met de dierentaal reis je door Land van Kben vanuit het perspectief van gedrag en beleving. De 9 dieren van Land van Kben hebben elk hun eigen set aan voorkeuren, vermijdingen, talenten en valkuilen, waardoor zij elkaar nodig hebben om tot optimale resultaten te komen. Er is geen een gouden strategie..  daarom is een belangrijke boodschap in Land van Kben dat ons vermogen om de meervoudigheid van deze 9 dieren in onszelf te borgen een een grote rol speelt in onze effectiviteit.

Onze deelnemers leren dan ook dat zij zich niet hoeven te beperken tot één dier, en daarmee niet gedefinieerd hoeven te worden door hun huidige dominante voorkeursstrategieën en blinde vlekken. Wij bieden ze concrete tools zodat zij zichzelf heel gericht kunnen trainen om juist ook de andere dieren een stem te geven.

Aniek prins neemt je in een video mee wat dit voor haar oplevert.

 

Bekijk video

De route naar succes

Langs de steden van Land van Kben ervaar je Land van Kben vanuit het perspectief van een proces en projectmanagement.
Beweging is noodzakeijk omdat nieuw resultaat alleen kan ontstaan uit nieuw handelen er is dus geen verandering mogelijk zonder letterlijk en/of figuurlijk in beweging te komen.

Maar waar begin je wanneer je een probleem hebt? Hoe zorg je ervoor dat je precies weet wat je nodig hebt? En wat is het geheim van een haalbare planning? De 7 routes door Land van Kben geven inzicht en houvast voor iedereen met de ambitie om te veranderen of creëren. Of het nu gaat om een groot verandertraject of je de eerste keer dat je advies of presentatie moet maken.

Daarnaast maakt het proces model duidelijk waarom het ene procesmanagement instrument beter binnen jouw organisatie past dat het andere. En in combinatie met de dieren kun je direct inzichtelijk maken bij welke stappen jijzelf extra hulp kunt gebruiken en welke oplossing daarin het best bij je past.

Verder lezen over de toepassingen?

Ervaringsverhalen