Logo

(her)Ken jij een (bijna) Begrijpmens?

De kinderen in onze praktijk omschreven het verschil tussen weet- en begrijpmensen heel treffend: “er zijn mensen die zeggen dat ze heel veel weten, maar bij jullie voelen wij ons echt begrepen.”

En zo werd de term Begrijpmens geboren. Het is een titel waar wij bij Land van Kben erg trots én zuinig op zijn, en die we alleen toewijzen aan DOEkrachtige professionals die door hun eigen doelgroep worden herkend en erkend als zodanig. Niet alleen om het diploma dat aan de muur hangt of vanwege alle kennis in hun rugzak, maar juist omdat zij deze bagage ervaarbaar weten toe te passen ten behoeve van hun doelgroep en daarmee het verschil weten te maken. Het is dan ook een titel die je gegeven moet worden.

Hoe?

Via onderstaand formulier kun je een DOEkrachtig professional* bij ons voordragen als Begrijpmens. Wanner wij 9 voordrachten hebben ontvangen start het toewijzingsproces en voegen wij de professional toe aan ons Begrijpmens register.    * DOEkrachtig professional: Dit zijn mensen die een van onze (persoonlijk) leiderschapstrajecten hebben afgerond.