Logo

Incompany

Met ons incompany aanbod bieden wij maatwerk oplossingen die je af kunt stemmen op jouw persoonlijke vraagstuk.

Hoewel wij graag trajecten op maat samenstellen zijn er ook enkele basis interventies die wij op korte termijn zo in kunnen zetten. Elke oplossing is gericht op de beweging van willen naar kunnen.

Hieronder een aantal populaire oplossingen om laagdrempelig doch impactvol aan de slag te kunnen zijn:

 

Kben: op team Safari

Van betere samenwerking willen, naar kunnen
Voor: alle type teams.
Wanneer: Bij nieuwe teams die elkaar en ieders talenten en uitdagingen willen leren kennen. Of bij bestaande teams die elkaar op een leuke manier willen spiegelen om zo een nieuwe impuls te geven aan de samenwerking de individuele ontwikkeling en dat van het team.

Een creatieve reis door elkaars belevingswereld om het team functioneren een krachtige impuls te geven naar een cultuur van eigenaarschap, respect en een lerende houding.

Kben: In control

Van betere teamresultaten willen, naar kunnen
Voor: alle type teams.
Wanneer: In situaties waarin er meer plannen en afspraken worden gemaakt dan dat er resultaten worden geboekt. Mensen worden weinig aangesproken en/of er word onvoldoende eigenaarschap gevoeld.

Een kort en energiek traject waarin teams oog in oog komen te staan met talenten en valkuilen op het gebied van processturing en besluitvorming. Wat zijn de valkuilen waar jullie (on)bewust steeds weer instappen of zijn er blinde vlekken die een optimaal resultaat in de weg staan? Aan het eind van dit traject hebben jullie niet alleen inzicht in deze patronen maar ook ervaren welke concrete handvatten voor in jullie praktijk het verschil gaan maken.

Kben: in gesprek

Van meer verbinding willen, naar kunnen
Voor: alle type teams.
Wanneer: In situaties waarin er veel onbesproken blijft en er weinig cohesie lijkt binnen het team.

Lastige, moeilijke, goede, slechte gesprekken wat als elk gesprek dat gevoerd word per definitie een goed gesprek is? De trainers zijn als facilitators erg sterk in het creƫren van een sfeer waarin het gesprek weer op gang kan komen. Hiervoor putten zij uit verschillende methode en technieken, waaronder Deep democracy.

Nieuwsgierig?

Met welke ambitie mogen wij jullie helpen?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende indicatie van de mogelijkheden.

 

Contact

Vragen? Stel ze gerust!

Bel Sanne op 06 11 35 44 13
of e-mail sanne@landvankben.nl