Logo

weten ≠ kunnen

van Willen naar Kunnen.

Om werkelijk impactvol te zijn is het nodig dat kennis zich verankerd in het handelen. Wat hebben we aan nieuwe kennis en interessante nieuwe theorie en modellen als we vervolgens toch hetzelfde blijven doen als gisteren?
Dit is de simpele maar krachtige waarheid achter ons leerconcept:

van willen naar kunnen, door doen

onze trainingen

DOEkracht

De meest effectieve manier om jouw impact duurzaam te vergroten is de reeds opgedane kennis te evalueren, waar mogelijk te combineren, en dan te integreren. Van truc of tool…naar werkelijk inzicht. Meesterschap.

Bij Land van Kben noemen we dat Doekracht.
DOEkracht gaat niet om het handelen zelf maar om de (innerlijke)kracht die nodig is om niet alleen te willen en te weten, maar om er daadwerkelijk iets mee te doen, om te beginnen en zo tot het gewenste (nieuwe) handelen te komen.

Daarom voegt Land van Kben niet alleen maar nieuwe kennis toe maar bouwen wij ook altijd verder op wat er al is. Dus of je nu net aan je professionele carrière begint of je rugzak inmiddels al rijkelijk hebt gevuld. Bij ons staat altijd dezelfde vraag centraal: “wat heb jíj nu nodig om in je nieuwe ontwikkelvraag van willen naar kunnen te komen?”

Incompany

Deep democracy, Insights discovery, Non violent Communication, Lean, Canban, Scrum..… een kleine greep uit de tools die de trainers van Land van Kben in de afgelopen jaren aan hun eigen rugzak hebben toegevoegd en toegepast bij tal van organisatievraagstukken.

Daarnaast hebben zij ondersteunend een eigen model ontwikkeld waar al deze methoden en technieken mee kunnen worden geïntegreerd. Je hoeft bij oplossingen van Land van Kben dan ook nooit vooraf te kiezen voor een specifieke methode, zij sluiten aan bij wat er al is, en gaan van daaruit op zoek naar wat in jullie organisatie en situatie het verschil kan maken.

Incompany aanbod

Ervaringsverhalen